شرکت پگاه جهان نما یکی از شرکتهای پیشرو در عرصه خوراک دام و طیور و به عوان یک بنگاه اقتصادی موفق در بخش خصوصی از جمله مشتریانی است که با طرح مسئله و بررسی دقیق نیازهای خود برای الکترونیکی کردن فرآیندهای عملیاتی خود از نرم افزار BPMS گروه مهندسی آی کن (نسخه استاندارد) استفاده نموده است. فرآیندهای پیاده سازی شده در پگاه جهان نما متشکل از 10 خدمت الکترونیک بوده که از سال 1396 طراحی شده و هم اکنون در حال استفاده میباشند.
اما شروع نیازمندیها در راستای الکترونیکی کردن خدمات از کجا شکل گرفت؟ از آنجایی که شرکت پگاه جهان نما یک بنگاه اقتصادی در بخش خصوصی است، بهینهسازی فرآیندها از جایگاه ویژهای نزد مدیریت برخوردار است. چندین مورد در بررسی و مطالعات اولیه توسط مدیران شرکت مورد ارزیابی قرار گرفته بود که به برخی از آنها اشاره خواهیم داشت.
برهمین اساس و در راستای رفع نیازهای سیستمی، پس از جلسات تحلیلی سامانهای با عنوان سامانه جامع سفارش و تولید محصولات برای شرکت پگاه جهان نما در نظر گرفته شد که از پنج بخش مجزای زیر تشکیل میشود:
همانطورکه قبلا اشاره شد قبل از استقرار نرمافزار تحلیل شده و در شرایطی که کارها به صورت سنتی انجام میپذیرفت، محاسبه قیمت تمام شده محصولات نهایی پس از تولید کاری دشوار بود. یکی از اهداف استقرار این سامانه تسهیل محاسبه بهای تمام شده محصول است. در اولین گام سامانه فرمولاسیون جهت ثبت اطلاعات مربوط به ترکیب و میزان مواد اولیه هر محصول که با عنوان جیره محصول است، طراحی گردید.
البته این امکان برای شرکت پگاه جهان نما فراهم گردید تا سامانه طراحی شده با نرمافزار حوزه مالی آی کن که از قبل تهیه شده بود ارتباط برقرار کند. در رابطه با این موضوع گروه مهندسی آی کن هیچ محدودیتی را برای مشتریان خود در نظر نمیگیرد و همواره برای ارتباط با نرمافزارهای موجود آماده همکاری بوده و وب سرویسهای متعددی در این زمینه تولید شده است.
یکی از نکات بسیار مهم دیگر در رابطه با سامانههای موجود در سازمانها که ممکن است برای شما نیز سوال باشد انتقال اطلاعات از نرمافزاری به سامانههای گروه مهندسی آی کن و جایگزین کردن آن با سامانه قبلی است. در این زمینه نیز تجربه بسیار بالایی در موضوع کانورت اطلاعات با ضریب موفقیت بالا وجود دارد که میتواند اطمینان خاطر کافی را برای مشتریان ایجاد نماید. در نهایت بعد از سامانه فرمولاسیون برنامه ریزی تولید در روال طراحی فرم و فرآیند قرار گرفت. اجرای سامانه برنامه ریزی و تولید با هدف هماهنگ کردن واحد بازرگانی جهت تامین خط تولید برای برنامه ریزی تولید روزانه صورت گرفت که در آن اولویتهای تولید به همراه میزان تولید هر محصول ثبت و به اطلاع واحد بازرگانی میرسد.
پس از اجرای سامانه فرمولاسیون و سپس برنامه ریزی تولید، سامانه درخواست کارت تولید و اطلاعات محصول اجرا میگردد. فرم اجرا شده در سامانه تولید شامل نام و میزان محصولات، شماره فرمول و زیر فرم اطلاعات تولید است که به صورت روزانه از واحد مربوطه به واحد تولید ارسال میگردد. طی این فرآیند، ایجاد زیر فرم اطلاعات تولید، به روز رسانی اطلاعات فرمول، میزان و تاریخ تولید به صورت سیستمی انجام گرفته و تا حد بسیار بالایی از خطای انسانی جلوگیری به عمل میآید.
همچنین طی اجرای این فرآیندها برای هماهنگی بین نرمافزارهای موجود در مجموعه، و یکپارچگی اطلاعات از دو بانک اطلاعاتی مختلف استفاده شده است که هماهنگی بین این دو ابنک اطلاعاتی توسط راهکار ارائه شده گروه مهندسی آی کن صورت میپذیرد. شما میتوانید با دانلود طرح از جزییات فرمهای تولید شده بازدید نموده و برای پیادهسازی فرآیندهای مشابه در سازمان خود با گروه مهندسی آی کن در تماس باشید. رسالت ما در گروه مهندسی آی کن ایجاد ارزش افزوده در سازمان شماست.
رتبه در دومین جشنواره راهکارهای جامع نرم افزاری آی کن: مقام اول از دیدگاه عموم در رای گیری بر روی سایت
© کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندسی آی کن میباشد.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.